top of page

BRUDEKJOLEN

Vi vil gerne introducere dig til mange smukke kreationer, som alle kvinder vil elske og føle sig godt tilpas i. De har alle et strejf af elegance og luksus, der afspejler tidens trends. Vi er klar til at få fremtidige brudes øjne til at shine!

Her kan bruden får præcis den kjole, hun drømmer om. Den vil blive skabt ud fra ideer og opfylder enhver piges prinsessedrøm - nogle gange sexet. Altid elegant. En kvinde der tør, og som ikke er bange for at påtvinge sin stil! Hun vil føle sig smuk, stærk og bære en kjole, der ligner hende. Kjolen, der svinger mellem dristighed og romantik, enkelhed og sans for detaljer. En brudekjole, der skal fremhæve alt smukt, glamourøst, poetisk, frisk, moderne, klassisk, råt, ultrafeminint og sensuelt. Silke, blonder, perler eller sten - Vi stræber altid efter at finde den kjole, du vil elske og tilhørende accessories eller slør, som fuldender det perfekte look.

Brudekjolerne er lavet i de mest luksuriøse stoffer og afspejler hver bruds individualitet og skønhed. De er unikke og moderne med et sofistikeret, glamourøst og klassisk look og klar til at blive båret på din perfekte bryllupsdag. Lad os gøre din drøm til virkelighed ved at finde din drømmekjole. Vi skaber tidløse skræddersyede kjoler, og det hele starter i vores showroom i en rolig atmosfære, hvor du er i fokus og drømme skabes.

Ønsker du en kjole specielt designet til dig, starter processen med en snak om dine ideer, som Nina skitserer, og sammen designer vi kjolen til den store dag, tager personlige mål og udvælger materialer. Efterfølgende vil du komme til prøvninger, indtil kjolen er færdig. Kontakt Nina på  51 54 78 98 og hør mere.

"Min ambition er, at se hver brud skinne på sin bryllupsdag i sin elegante kjole med detaljer, perfekt pasform og elegance"

- Designer Nina Augustinussen

bottom of page